Cuina

És la llet! (part 1)

Ai, quina enveja!

estic fent pesquisses legislatives, mirant amb lupa les lleis de sanitat europea i espanyola, i fins a aquest punt (estic encara desxifrant decrets reials) el que he trobat és que mentre que la Unió Europea autoritza la venda directa de llet crua (és a dir, sense pasteuritzar) del productor al consumidor, la nostra llei nacional ho prohibeix.

Share/Save/Bookmark

Pezqueñines

Nois, acabo de descobrir que el Ministerio té una exhaustiva llei sobre l'etiquetatge del peix. Aleshores, perque no es compleix en el cas del peix fresc? Podeu consultar-la aqui.

La pesca en rius i pantans és considerada un esport amb dos partidaris:

- catch and release: pescadors del model fantasma, amb una canya i un carret d'última generació i una munió d'esquers de disseny per enganyar a l'espècie desitjada.

Share/Save/Bookmark

No apte per a vegetarians

En el programa d'avui poden passar dues coses: que tots plegats ens fem vegetarians o bé que optem per ser més conscients de què passa quan mengem carn o productes animals.

Hem visitat una carnisseria poc convencional i una granja d'ous de gallines felices. I per demostrar-vos que 150 kilómetres no limiten gens cuinarem köttbullar, mandonguilles segons una recepta sueca.

Share/Save/Bookmark

a que sabe un colirábano?

Doncs pels que m'ho heu preguntat... un colirrave té un gust similar al tronxo del bròquil, suau i una mica dolç. Ja ho sabeu, hem d'afegir el colirrave -amb la seva forma de Sputnik- a la família de les verdures científiques i matemàtiques juntament amb les cebes i les seves capes i el bròquil fractal, un fenòmen que encara ara em té fascinada.

Explicacions per a nerds aqui

Share/Save/Bookmark
Distribuir contenido