Pamela_Gallo

DIMECRES 25 DE MAIG

Dimecres en el canal 37 de la TDT a les 21h32 nova programació de Horitzo Tv
Entrevista a Ricardo Marquez de Catia Tv, Caracas, Venezuela. Amb Antònia Folguera (33 min.) 2007
22.00h Islam i Migració. Fòbies del Segle XXI. Programa de Alex Muñoz.
Convidats: Toni Serra, Abdennur Prado, Josep Vilarmau,Ismael Liziri
23.40h Participovisual. Programa participativo del Grup de Joves del Casal d’Infants del Raval. Amb pamela Gallo. Convidat: Rafael Crespo Ubero, antropòleg, 40 min.
Share/Save/Bookmark

Blocs&Clubs II : “De la cultura distribuïda a la transformació del coneixement”

 El plató ja està llest a la Capella, els equips instal·lats, les càmeres a tir….solament faltes tu. Pots venir a les jornades o veure la retransmissió en directe a la nostra web 

[img_assist|nid=712|title=Horitzo.Tv Live Emissions will start at 5:30PM|desc=|link=none|align=left|width=450|height=395]

  Del 25 al 27 de febrer La Capella organitza la segona edició de les jornades Blocs&Clubs amb el tema “De la cultura distribuïda a la transformació del coneixement”. 

Les jornades, en continuïtat amb les edicions anteriors de HoritzóTV, estan dedicades a analitzar el pas de la cultura individual i propietària a les cultures compartides en xarxa. Temes com les possibilitats que ofereix Internet per crear en el futur un millor sistema de representativitat política, la necessitat de compartir coneixement i cultura, i els obstacles que representen les actuals lleis de propietat intel·lectual i el control de Internet per part de governs i grups de pressió, es combinen amb programes sobre participació i un taller de televisió online a càrrec del col·lectiu audiovisual HoritzóTV. La inscripció és gratuïta però l’aforament limitat, i cal fer-la enviant un correu amb nom i telèfon a lacapella@bcn.cat       blog:  http://blocsclubs.wordpress.com   Més informació  taller 2010

 

Share/Save/Bookmark

Conferència d’Amelia Andersdotter. Creació compartida i distribució de la cultura


 La propietat intel·lectual, el sistema de patents i els drets d’autor demanen una profunda reforma. Cal també revisar assumptes que contraposen seguretat i intimitat/dret a la privacitat. Els drets humans també tenen un àmbit digital. D’aquests temes, i especialment de la creació compartida en el mòn de l’art discutirem amb Andersdotter.

(Diputada del Parlament Europeu pel Pirate Party, un partit originat a Suècia per la reforma dels drets de la propietat intel·lectual i la neutralitat d’Internet ).


 

Consulta la mediabase para ver más
Share/Save/Bookmark

horitzotv, horitzo_tv, Pamela_Gallo, Félix_Pérez_Hita, Daniel_miracle, Antonia_folguera, Clara_garí, Hugo_Barbosa,

 

Jornades: Blocs & Clubs

Es donen nocions sobre lespossibilitats i els recursos de la web en projectes de televisió de creació i televisió local, i sobre recursos gratuïts a Internet per ampliar continguts iper fer més atractius els formats (imatges, crèdits, continguts especials, etc) dins una cultura generosa del compartir i de l’administració cooperativa i distributiva de recursos.
*Biblioteques online de pel·lícules i músiques sensedrets o amb llicències que permeten compartir i usar
*Recursos útils online: eines
 
Consulta la mediabase para ver más 
Share/Save/Bookmark

Taller: Del video a la carta al directe radical, la revolució dels amateurs: ANTÓNIA FOLGUERA

 Jornades Blocs& Clubs:

 Panorama i itineraris per coneixer la televisió online.  

*Prehistoria de la televisió online, l'streaming fa menys de 10 anys

*Característiques i formats pròpis de la tv a la xarxa; dels vlogs personals a les web tv temàtiques

*El directe: quan i perquè

*Això de la tv per internet tè futur? Professionalització i economía

 

Consulta nuestra archivo para ver el vídeo completo 

 Jornades Blocs& Clubs:

Share/Save/Bookmark

JORNADAS BLOCS&CLUBS

Seguimos con las jornadas Blocs&Clubs en la Capella (C/ Hospital 56). Podeis leer noticias y fotos actualizadas en los blogs de las videobloggers Lize De Clerq eclecticlines.net, y Francesco Russo francescorusso.wordpress.com . Allí podeis encontrar artículos sobre el Taller de Televisión online de las mañanas y todas las conferencias que están anunciadas en el programa.   

 

Share/Save/Bookmark
Distribuir contenido