tv

Horitzó TV participa en las jornadas Blocs&Clubs en La Capella

Esta semana se celebran en "La Capella" las jornadas "Blocs & Clubs" sobre blogosfera, creación, participación y web tv. En las jornadas van a participar estrellas de las series online como los Malviviendo, bloggers especializados en la industria audiovisual y la comunicación, como Gonzalo Martin, y proyectos de participación colectiva como es "el Cosmonauta". Ademas habrá mesas redondas y presentaciones.

[img_assist|nid=660|title=|desc=|link=none|align=center|width=360|height=288]

 Horitzó tv estaremos allí presentando en sociedad nuestros últimos experimentos y transmitiendo el streaming de todo lo que acontezca durante los dias 12, 14 y 15 de Noviembre.

Para mas detalles, este post tiene un pdf adjunto con toda la información de las jornadas, esperamos que participeis, ya sea en vivo en La Capella o que os conecteis a nuestro streaming .

 

Share/Save/Bookmark

Taller de receptes per cuinar una televisió a internet

Durant la passada primavera horitzóTV va estar a Calaf, resident al projecte Idensitat#05, creant el que pot ser l’embriò d’una televisió local a internet. Hem conegut molts veïns i veïnes, ara tenim amics, a Calaf.
Ens agradaria despedir-nos, almenys per aquest any, amb una petita festa on poguem veure junts els programes que vam fer durant la darrera setmana de juny, i també fer, per a tothom que estigui interessat, un taller pràctic per fer la Tele de Calaf a internet. La idea és que a partir de 2010 quedi a Calaf una televisió online amb la participació de tota la gent que tingui coses a dir i a mostrar.
El taller està adreçat a tota la gent interessada, serà molt senzill i pràctic i no necessita coneixements previs. Es farà els dies 6, 7 i 13 de novembre.

Programa

Divendres 6 de novembre de 19 a 21 hores
Bloc 1 Streaming (amb Pamela Gallo)
Què és i com funciona.
Aspectes Tècnics

Dissabte 7 de novembre de 10 a  14,30 i de 16 a 20,30

Bloc 1 Streaming (segona part)

Què necessitem per fer un streaming: el set up
Livestream: crea el teu propi canal amb recursos mínims

Bloc 2 Formats i possibilitats de l’entorn web per a projectes de televisió local (Amb Antònia Folguera)
-Formats  específics de la televisió online: Temps, formats, plataformes,
-Els formats de directe i com podem crear un format de directe com a punt de trobada d'una comunitat.
 -La graella "televisiva" a la xarxa. Quin sentit té en una esféra que no coneix horaris.
 -Integració de la "pantalla" de televisió en la web i com combinar-la amb altres continguts  complementaris, sindicacions i suscripcions a canals de video.

Bloc 3  Taller de recursos gratuits a la web: eines i arxius d’imatges i sons (Amb Fèlix Perez Hita)
La cultura com a regal (Rick Prelinger, Pirate Byran) Contradiccions de la defensa dels drets d’autor.
Biblioteques online de pel·licules i músiques sense drets o amb licències que permeten compartir i usar :Library of Congress, Edison archive, Archive.org (Moving images, Prelingre archive), flickr commons, Square America, etc.
Recursos utils online: eines (Sumo: photoshop online; Goanimate: animacion; Neave, Colorlovers)
Opcional (segons els interessos dels assistents) Introducció a Macromedia Flash (animació), Cubase audio i Sound Forge (edició de só), Adobe Premiere (edició de vídeo).

Divendres, 13 de novembre de 18 a 20 hores
Sessió de pràctiques/Festa final


Prepararem un reportatge de la festa de cloenda de Plató Volant a Idensitat Calaf amb totes les persones que hi han assistit al llarg de l’any.

 

Share/Save/Bookmark

Diuen que tocar campanes porta bona sort

Ja anem coneixent a la gent de Calaf, i estem molt agraïts al senyor Josep, que ahir ens va portar a L'ermita de Sant Sebastià i ens en va explicar l'història. Sant Sebastià es el patró o copatró de moltíssims pobles de Catalunya. A Calaf li tenen una especial devoció per que fa varis centenars d'anys el van treure en processó per tal de que no hi hagués més morts degudes a la pesta negra. Històries com aquesta les trobem a tot Catalunya.

El senyor Josep ens va dir que tocar campanes porta bona sort. I vam tocar la campana de l'ermita. Esperem que sí, que ens porti bona sort!!

 

Share/Save/Bookmark

Qué és de Calaf vosté?

Ja estem instal.lats a Calaf. Ara estem fent immersió en la vida del poble. Coneixer a la gent, saber quines associacions hi ha, quines activitats. Basicament estem presentant-nos i donant-nos a coneixer, nosaltres i el nostre projecte del plató volant.

Volem saber coses del que és ara el nostre entorn, i per això una de les preguntes que fem més a les persones que ens trobem pel carrer és: "Qué és de Calaf voste?", per tal de que el nostre interlocutor ens doni la informació més acurada i respongui les nostres inquietuds. Hem recorregut la ruta de les escultures, hem visitat l'escola de música i la fabrica de ceràmiques, la gent ens explica històries de Calaf. I encara ens falta molt .

 

Share/Save/Bookmark

EL MUNDO ES UN PLATÓ DE TELEVISIÓN, PROXIMAMENTE EL "PLATÓ VOLANTE"

[img_assist|nid=597|title=|desc=|link=none|align=left|width=88|height=100]Llevabamos meses calladitos, pero no, horitzó tv no ha muerto, sencillamente busca la forma de expandirse mas allá del espacio expositivo de la capella. El punto fuerte de Horitzó TV es el directo radical, y para ello estamos trabajando en el "PLATÓ VOLANTE" una especie de capsula hoi-poi. La capsula hoi-poi es uno de los gadgets de la serie de anime "Dragon Ball", se trata de unas capsulas, parecidas a las que nos tomamos cuando tenemos la gripe, o cuando andamos bajos de vitaminas, que al dispararlas estilo granada de mano, desplegan su contenido: coches, aviones, viviendas, motos supersónicas etc etc, no hay nada que no pueda ser contenido en una capsula hoi-poi. Nuestra capsula hoi-poi personal va a ser el "PLATÓ VOLANT" o como concentrar en el mínimo espacio portable todo lo necesario para montar el tv show en streaming desde donde sea. Estamos en ello, pero va a estar lista en menos tiempo del que tardamos en decir cinco y acción!
Share/Save/Bookmark
Distribuir contenido